Over

ruud

Na jaren als advocaat werkzaam te zijn geweest in  Rotterdam ben ik thans woonachtig in Bergen NH. Fotografie, kunst, natuur,  reizen en de geschiedenis van  marine en koopvaardij zijn mijn passies waarbij de zee voor mij een belangrijke plaats inneemt. Daarbij hebben wij tegenwoordig alle tijd om musea te bezoeken, te wandelen, te fietsen en van vakanties te genieten. Waarom dit blog? Als je altijd op pad bent met een fototoestel en dit wilt delen is een blog een prachtig middel. Persoonlijke reacties zijn altijd welkom op mijn mail adres:  jrmaas@ziggo.nl  
Ruud.

Privacy regels:

Privacyverklaring van het blog : https://maasbergen.wordpress.com/over/
Middels mijn blog wil ik de persoonsgegevens van lezers ten alle tijde respecteren. In onderstaande verklaring laat ik weten op welke wijze dit wordt gedaan.
Contactgegevens:
Ik ben altijd bereikbaar op mijn mailadres: jrmaas@ziggo.nl
Persoonsgegevens:
Mijn blog ontvangt GEEN persoonsgegevens van lezers middels Google Analytics.
Via het dashboard van mijn blog kan ik alleen het aantal bezoekers zien en uit welke landen zij komen. Ik kan geen mail of andere adressen zien tenzij een mede blogger dit op vrijwillige basis zelf heeft aan gegeven. Gewone bezoekers zijn voor mij en anderen niet te traceren. Ik zie dus geen persoonsgegevens.
Iedereen kan op mijn blogberichten reageren. Deze reactie is zichtbaar voor andere bezoekers.
Als je een reactie via je eigen Google account geeft kan er worden doorgeklikt naar je profiel waarbij je gegevens mogelijk zichtbaar zijn maar dat is de eigen keuze. (bv met een link naar je eigen blog, je eigen mail adres; maar dat is de vrije keuze van de gene die reageert).
Het is ook mogelijk om op mijn blog anoniem een reactie te plaatsen door een nick name te gebruiken. Je mailadres wordt namelijk niet getoond.
Persoonsgegevens worden door mij niet opgeslagen en zijn middels mijn blog ook niet te traceren of zichtbaar.
Als er op het blog reacties staan die niet correct zijn of foto’s zichtbaar van persoonlijke aard worden deze op eerste verzoek verwijdert.
De reacties onder blogberichten blijven zichtbaar zolang deze on line staan.
Cookies uitschakelen en verwijderen:
Cookies kunt u zelf uitschakelen en verwijderen via je eigen browserinstellingen.
Meer informatie?
Wil je meer informatie over de privacywet? Op de website Autoriteitpersoonsgegevens kun je hier meer informatie over verkrijgen.

Als u vragen heeft over deze privacy verklaring dan wel op- of aanmerkingen heeft of verzoeken heeft ben ik altijd bereikbaar op : jrmaas@ziggo.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s